5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Diploma uitreiking Nordwin College Sneek (dag 3)

De derde en laatste dag van de diploma uitreiking van het Nordwin College in Sneek. Onder regenachtige omstandigheden was het vandaag de beurt aan klassen 4.1 en 4.2 om hun diploma te ondertekenen in de voortuin van de school. We bedanken iedereen die de afgelopen dagen heeft meegewerkt aan deze bijzondere diploma uitreiking en feliciteren alle geslaagden natuurlijk met hun mooie prestatie.

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu