5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Sandra 50 Cafe de Buorren Uitwellingerga

Op nog geen 400 meter van hun nieuwgebouwde woning in Uitwellingerga vierde Sandra vandaag haar 50e verjaardag met familie en vrienden. In Café de Buorren konden onder het genot van een hapje en een drankje de felicitaties worden overgebracht. En wij zorgden natuurlijk voor een gezellig stukje muziek én wat foto's als herinnering, Sandra, ook namens ons: nog van harte gefeleciteerd!

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu