5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Uitvoering FBCR De Bantsiliek Bant

Het was een bijzondere avond voor Fanfare Bant-Creil-Rutten. Bijzonder omdat het de eerste keer in meer dan een jaar was dat ze als groep weer bij elkaar zaten voor een concert. En daarbij vierde dirigent Koop Meindert Schokker, zonder dat jij dat zelf wist, ook nog eens zijn 30-jarig jubileum! Ondanks de speciale maatregelen omtrent corona was de zaal van de prachtige Bantsiliek boven verwachting goed gevuld. En de gasten, maar ook zeker het korps zelf, hebben genoten van een geweldige avond.

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu