5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Uitvoering FBCR De Bantsiliek Bant

FBCR is hét leukste fanfareorkest uit Flevoland en omstreken! Elk jaar vindt in Bant hun jaarlijkse donateursconcert plaats, met dit jaar thema: FBCR in the UK. Wat een fantastische en sfeervolle avond gisteren in een volle Royal Bantsiliek! Hieronder een kleine sfeerimpressie..

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu