5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

CrossFit Heerenveen Foute Fitness Fissa

Ondanks dat we al eerder een klein feestje hadden gevierd was het vanavond tijd voor de allereerste officiƫle CrossFit Heerenveen Foute Fitness Fissa! Alles was uit de kast getrokken om er een groot feest van te maken! De box was omgetoverd tot ware feesttempel, er waren hapjes en drank(jes) en alleen maar gezellige mensen in de meest foute outfits. Een feestje voor in de boeken! En dat is ook zeker aan de foto's te zien. Tot de volgende Foute Fitness Fissa!

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu