5,0
Reviews door
Google

18 beoordelingen

Driedubbel Feest Cafe De Knyp De Knipe

In Corona tijd beide 40 geworden, 12,5 jaar getrouwd én geslaagd voor de opleiding: het was dus driedubbel feest voor Jeroen en Saskia! En vanavond werden al die feestje dubbel en dwars ingehaald in Café De Knyp in hun woonplaats De Knipe, samen met familie en vrienden. En het werd er eentje voor in de boeken hoor. Gelukkig hebben we de foto's nog!

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu