5,0
Reviews door
Google

18 beoordelingen

Kerstconcert FBCR De Bantsiliek Bant

Het was weer een volle bak tijdens de kersteditie van het donateursconcert van Fanfare Bant-Creil-Rutten in de Bantsiliek in Bant. Onder leiding van dirigent Koop-Meindert Schokker kwamen er weer prachtig uitgevoerde kerstklassiekers voorbij en werd de titel van dit concert ere aangedaan: "Een Piekfijne Kerst"!

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu