5,0
Reviews door
Google

18 beoordelingen

Surpiseparty Merel 18 VvV Menaem

Vrienden en familie hadden zich in de kantine van VvV Menaem verzameld voor een surpriseparty voor de Merel. En de verrassing bij de 18-jarige was dan ook groot, toen bij haar binnenkomst "Lang zal ze leven" door iedereen werd toegezongen. Toen ze een beetje bijgekomen was van de schrik, bleef het nog tot in de late uurtjes gezellig in Menaldum. Merel, ook namens ons van harte gefeliciteerd en geniet nog even na van dit geweldige feest met de gemaakte foto's!

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu