5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Marieke en Marleen 40 Tjongersoos Delfstrahuizen

De een net 40 en de ander bijna 40, dus tijd voor een feestje! Met familie en vrienden vierden Marieke en Marleen hun verjaardag op een voor ons niet onbekende plek. Meer dan 20 jaar geleden stonden we hier ook al eens, samen met een aantal oud-bekenden die we vanavond weer terug zagen. Een groot deel van de gasten had gehoor gegeven aan de oproep om in gepaste kleding te komen en dit jaren 90 verkleedpartijtje droeg zeker bij aan de sfeer; het was een avond voor in de boeken!

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu