5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Zilveren huwelijk Arnold en Jantina Vakantiepark Eigen Wijze Bant

Arnold en Jantina waren dit jaar maar liefst 25 jaar getrouwd: een zilveren huwelijk. Tijd voor een feestje dus! In Vakantiepark Eigen Wijze in Bant werd de grootste zaal omgetoverd tot feestlocatie en werd deze mijlpaal gevierd met al hun vrienden en familie. En wij waren er bij!

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu