5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

DJ gear door de jaren heen

De start van onze drive-in show

In 1999 wordt de allereerste semi-professionele dubbele cd speler aangeschaft: een BST CDD-356. En welke (beginnend) dj heeft 'm niet gehad: de Behringer DX1000 mixer. Samen met de BST CDD-356 was dit het setje waar de eerste serieuze feestjes mee gedraaid werden. Maar door het gebrek aan anti-shock op de BST CDD-356 waren het vaak spannende momenten tijdens feestjes waar het publiek op de dansvloer uit zijn dak ging. Om overslaan van cd's te voorkomen werd in 2000 een Pioneer CMX5000 aangeschaft, die bovendien mooi kleurde met de Behringer DX1000.

De overgang naar digitaal

In 2004 wordt de eerste stap richting digitaal draaien gemaakt met de Denon DN-D6000. Een dubbele cd speler met de mogelijkheid tot afspelen van MP3 bestanden. In 2008 begint langzaam het afscheid nemen van de koffers met cd's. Er wordt een Denon DN-HC4500 controller aangeschaft. De Behringer DX1000 had inmiddels zijn beste tijd gehad en werd vervangen door een Ecler MAC 90v mixer van hetzelfde 19" formaat. Met het vervangen van de Denon DN-D6000 dubbele cd speler door een DN-HC4500 controller van hetzelfde merk was er geen mogelijkheid meer om cd's af te spelen. Omdat er nog steeds geen definitief afscheid genomen was van cd's werden er twee Denon DN-S1000 table top spelers aangeschaft.

De eerste serieuze set

In 2010 wordt de complete dj setup vervangen. De Denon DN-HC4500 controller, samen met de Denon DN-S1000 table top spelers maken plaats voor een set Pioneer CDJ-900 media spelers.Tussen de nieuw aangeschafte Pioneer CDJ-900 media spelers komt een DJM-700 mixer van hetzelfde merk te staan. Na een korte demo van het nieuwe paradepaardje van Pioneer worden na nog geen jaar de Pioneer CDJ-900's vervangen door een Pioneer CDJ-2000 set. In 2011 brengt Pioneer de opvolger van de welbekende DJM-800 uit: de DJM-850. Deze mixer vervangt de DJM-700.

Upgrade naar de club standaard

Een jaar na de aanschaf van de Pioneer DJM-850 en CDJ-2000 combinatie volgt een nieuwe upgrade. Een set spiksplinternieuwe CDJ-2000 Nexus wordt aangeschaft. En met de Pioneer DJM-900 Nexus, die de DJM-850 vervangt, wordt de DJ set compleet gemaakt. Maar in 2013 wordt opnieuw de gehele dj set vervangen. Om nog meer exclusiviteit te kunnen bieden bij met name bruiloften wordt de keuze gemaakt voor een Pioneer Limited Edition Platinum dj-set.

Een stap terug en twee vooruit

In 2016 wordt er qua dj set een klein stapje terug gedaan. Qua omvang, maar zeker niet qua functionaliteit. De Nexus set maakt plaats voor een Pioneer XDJ-RX all-in-one dj systeem. Met deze overstap wordt het mogelijk de complete lichtshow te vernieuwen. En inmiddels draaien we met de 3e revisie van deze set: de Pioneer XDJ-RX3.

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu