5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Samen 100 Hof van de Koning Heerenveen

Siebolt 53 en Vera 47 jaar maakt samen 100 jaar oud! En dat werd vanavond gevierd met familie en vrienden in Hof van de Koning in Heerenveen. Wij zorgden voor gezellige muziek voor jong en oud en onze photobooth zorgde hilarische, maar onvergetelijke herinneringen.

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu