5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Uitvoering FBCR MFA Het Klavier Rutten

Voor het fanfare orkest uit Bant, Creil en Rutten was het na jaren het donateursconcert in Bant te hebben verzorgd tijd om ook eens een van de andere dorpen waar ze hun naam aan te danken hebben te bezoeken: Rutten. En dit keer geen avond concert, maar een middag matinée! In MFA Het Klavier werden de bezoekers meegenomen in een muzikale rondreis in de wereld van Disney.

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu