5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

25+ disco Dorpshuis De Brêge Echtenerbrug (opbouwen)

De avond voor de daadwerkelijke 25+ disco komen we met een bus vol materaal de boel alvast opbouwen in het dorpshuis in Echtenerbrug. Na een uurtje of twee zijn alle flightcases uitgepakt, alle paren en movingheads aangesloten en klinkt er muziek uit de geluidsinstallatie. Klaar voor het feestje van morgen! Check hier die foto's!

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu