5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Schoolfeest Zuyderzee College Lemmer

Het was net als vorig jaar weer een volle bak in de kantine van het Zuyderzee College te Lemmer. Het thema van dit jaar was "Black & White" en iedereen had zich keurig aan de dresscode gehouden :-) En zoals je van de Henrico Drive-in Show gewend bent zijn er weer flink wat foto's gemaakt. Check hieronder of je er tussen staat... vast wel!

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu