5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Dorpsfeest Rottum Mini-playbackshow + Afterparty

Rottum trapt het eigen dorpsfeest op de vrijdagavond af met de mini-playbackshow. Nadat de kinderen hun kunsten op het podium hebben vertoont en de jury de moeiijke taak heeft gehad iemand als winnaar aan te wijzen, was het tijd voor een gezellige afterparty. Op zoek naar foto's van zaterdagavond? Deze vind je hier?

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu