5,0
Reviews door
Google

18 beoordelingen

Dorpsfeest Rottum Playbackshow + Afterparty

Ook de tweede dag van het feestweekend in Rottum was weer zeer geslaagd! Voorafgaand aan de playbackbackshow zorgde de Kidzshow.nl voor vermaak van en leuke interactie met alle kinderen. Hierna was het tijd voor de volwassenen playbackshow, met veel leuke en unieke acts. Toen de jury de uiteindelijke winnaar had aangewezen bleven gelukkig veel mensen hangen voor de afterparty. En natuurlijk was onze partyfotograaf weer in de feesttent te vinden om al deze gezelligheid vast de leggen. We bedanken organisatie Rottum Leeft en iedereen die het afgelopen weekend het feestje met ons meegevierd heeft. Tot de volgende keer! Op zoek naar foto's van vrijdagavond? Deze vind je hier.

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu