5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

80's & 90's Party Gemeente Camping Lemmer

Na ons debuut vorig jaar mogen we in 2019 terugkomen voor een 4-luik aan feestjes op Gemeente Camping Lemmer. Vanavond gingen we terug in de tijd met een heerlijke 80's & 90's Party! De eerstvolgende disco staat gepland op zaterdag 20 juli, waar we met onze beachparty de camping in tropische sferen komen brengen. Tot dan!

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu