5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Hollandse Avond dorpsfeest Oosterzee

In 2006 en 2008 stonden we al eens in de feesttent op het dorpsfeest. Ook waren we in 2008 van de partij tijdens "Oosterzee op de kaart" en stonden een jaar later voor de eerste keer op het strand. En dit jaar waren we terug! Samen met Sander Metz maakten we er tot in de late uurtjes een feestje van tijdens de Hollande Avond. Met als hoogtepunt de huldiging van de dames 30+ die na een lange periode van eeuwige tweede dit jaar het kampioenschap binnen haalden!

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu