5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Shows door de jaren heen

Sinds de start van onze drive-in show in 1994 is de opstelling van de show door de jaren heen behoorlijk gewijzigd. De eerste jaren gebruikten we het materiaal van een band, waar we als roadie, technicus en dj mee onderweg waren. Uiteindeliijk worden in 2002 de eerste investeringen gedaan in een eigen licht- en geluidsinstallatie. En in 2016 worden grote par 64 lampen en uit de kluiten gewassen movingheads vervangen door compacte LED varianten. Het verbeteren en verfijnen van onze shows zullen doen we dus al jaren en zullen we waarschijnlijk nog jaren blijven doen.

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu